tirsdag 27. september 2011

Padling i Nevlunghavn


Kajakkentusiasten hadde annonsert entusiasttreff og jeg hadde veien forbi.

En ypperlig mulighet til å utforske ett område som for meg, padllemessig er ukjent, med flinke padlere som kjenner området ut og inn. Jeg ankom lørdags ettermiddag og padlet ut til Østre Bramskjær i innseilingen til Nevlunghavn. Etterhvert kom det en padler til og vi hadde en hyggelig lørdagskveld på øyen.

Søndags formiddag møtte 29 padlere. Vi delte gruppen i to, og jeg ble med i rettning Saltstein der vi fant ett brott å som vi kunne padle på. Ypperlige forhold med mange hyggelige og dyktige padlere. Veldig bra tiltak og gjennomføring fra arrangøren.Det ble tomt på øya når alle reiste hjem. Jeg hadde allikevel en flott søndagskveld og rev leir før det begynte å lysne på mandagsmorgen.

Fikk en flott padletur over til Omrestranda i tussmørke og traff flere fiskebåter som la ut for å prøve fiske. Området rundt Nevlunghavn er ett supert padleområde.

4 kommentarer:

 1. Hyggelig å treffe deg Kjell.
  Da har man fått plassert enda ett ansikt til ett forum-nick :-)

  SvarSlett
 2. Takk i like måte Jørn - vi hadde flaks med forholdene på Søndag. Håper det ikke tar lang tid før vi treffes i kajakken igjen.

  SvarSlett
 3. Korleis får du tid til alt dette, Kjell? :-)
  Fine bilete og artige padleforhold!

  SvarSlett
 4. Det er beinharde prioriteringer Odin;-)Ja Nevlunghavn hadde overraskende mye å by på padlemessig. Det var jo også en stor fordel å ha med så mange flinke padlere som kjenner området i detalj.

  SvarSlett