tirsdag 15. november 2011

Kvitsøy i September


Fikk meg en flott padletur til Kvistøy i slutten av September.

Der fant jeg en flott kanin som jeg tok med i kajakken til Utstein kloster og klubbtur med Stavanger Kajakklubb. Sannsynligvis noen kanineiere som hadde blitt lei kaninhold og satt den ut. Noen kaniner overlever vinteren på disse relativt milde øyene i havet, men de langt fleste dør pga avmagring og kulde. Minstemann hadde ønsket seg hamster, men kanin var like bra.

Guttene ble meget begeistret når jeg trakk kanin ut av kajakken:-)

Film fra turen og kaninen her:

2 kommentarer:

  1. Utruleg historie det der med den kaninen! Du får nok takk for at du redda den ein vakker dag. Viss du skaffar deg fleire, kan du vere omreisande kanintryllekunstnar rundt omkring på padlesamlingar. Trur ikkje nokon driv med slikt. Lurar på kor mange du hadde fått plass til i ein kajakk..

    SvarSlett
  2. Trenden med hund i kajakk er utvidet til kanin i kajakk. Hvorfor skal ikke kjæledyr få oppleve hvor flott en kajakktur kan være? Husker engang en jente på ASKR som hadde en liten kattunge i kajakken. Nå skal vel ikke dette trekkes for langt, tror kanins karriære i kajakken er over. Gutta er i allefall kjempefornøyd, og kaninen er en skikkelig kosekanin;-)

    SvarSlett