søndag 19. oktober 2014

Frisk tur til Litle Teistholmen

Det flotte høstværet tidligere i uken forsvant til helgen. Da overtok frisk bris fra sør/sørøst og regn. Formiddag på søndag var vinden avtatt og det var oppholdsvær.


Vi la i vei i rettning Store Marøy. Der gikk vi på nordsiden av Usken direkte til lunsj på litle Teistholmen. På vei hjem økte vinden på og var nok opp i liten kuling stedvis/tidvis og sør på Vassøy sto Gandsfjorden inn og det var bumpete, men ga muligheter for fartsklek i bølgene med VKV S. Eliten- kjempe artig når farten blir såpass att rorbladet vibrerer. Omtrent som en katt som maler - da er det fint på sjøen.

Før vi krysset over Lindøysundet fant vi en lebukt der vi inntok kaffe og hjemmelagede boller med vanniljekrem og nøttefyll - sittende i kajakkene - var nok turens høydare.
Vår ferskeste padler som hadde grunnkurs for 2 uker siden fikk en ilddåp på søndagstur - hun ble kastet på dypt vann og fløt. Hun returnerte til klubbhuset med betydeliog økning i ferdigheter og mestring, både ifht lengde på tur under de tøffeste bølge og vindforhold til nå i padlekarierren.  Ikke mindre enn imponerende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar