tirsdag 3. november 2015

Familietur på stranden

Mange ganger er ikke padling helt forenelig med familieliv, men endel ganger lar det seg forene veldig bra.
Jeg og ungdommene i huset, tenåringer i verste ipadalder, har faktisk flere ganger latt seg friste til å dra på padle og telttur i høst. Både til Kvitsøy og til fjells har det blitt. Så det lar seg gjøre. Siste konsept er å foreslå strandtur for hele familien, store og små.

Den eldste på 15 har faktisk flere ganger ønsket å ta turen ut i litt bølger på stranden. Jeg har i år krevd at han ruller uten dykkermaske og i helgen ble det premiære. I små fine swell på rundt 0.8 meter ble det en flott oppstart.

De andre tok bilder og gikk tur, før vi hadde felles lunsj på stranden. Vi avsluttet turen med en kopp varm sjokolade på Sola Strandhotell. En fin, familievennlig søndag med innlagt strandpadling - rene kinderegget. Anbefales!

4 kommentarer:

 1. Fina actionbilder! Är det som jag tror, att det är en person i kajak soh har ett skumbad på tredje bilden? Tycker ana mig en paddel som sticker fram...

  SvarSlett
 2. Kajakk og familieliv lar seg utmerket kombinere ved stranden. Det har jeg praktisert flere ganger (siden jeg begynte med rulling faktisk) og kan virkelig anbefales. Surfegutta i 20-årene (på brett) i Hoddevika gjør riktignok store øyne når to stykk husmødre i sin beste alder kommer drassende med kajakk (som er uvanlig her i utgangspunktet) og med unger på slep i tillegg....OG telt! Men det bryr vi oss lite om.

  Må si jeg er imponert over tenåringen!

  SvarSlett
 3. Det er riktig observert- det er 15 åringen som koser seg i skummet�� synes dere er skikkelig tøffe husmødre og veldig kjekt at dere har med de unge lovende på kajakktur på stranden. Tipper 20 åringene er grønne av misunnelse og skulle ønskt seg en slik supermamma også��
  SvarSlett
 4. Säger som Sygni, väldigt imponerad av din unge son! Och han blev inte avskräckt av det skumbadet, får jag hoppas. Delat nöje är dubbelt nöje!

  SvarSlett