søndag 14. mars 2010

Søndagstur - plutselig var vinteren tilbake; med glimt av vår!


Værmeldingen for Rogaland søndag: Nordvestlig bris, liten og til dels stiv kuling 15 m/s på kysten. Enkelte snøbyger, til dels sluddbyger på kysten. Perioder med sol. For en gang skyld stemte vindmeldingen til yr.no.

En turdeltaker fikk rettningsproblemer på grunn av de sterke vindkulene som kom i forkant av snø/sluddbygene, og slepetauet var bra å ha. Som vanlig ingen problemer med ror og sleping - slepingen gikk helt glatt. Problemete var 15 sekm og sluddbyger direkte i fjeset. Jeg mistet midlertidig synet pga sludd på øyet! Med en meter bølger som krysset frem og tilbake i Vågen er syn godt å ha - måtte ut med lavt støttetak en eller to ganger for å sikre. Heldigvis avtok sluddbygen og vinden roet seg endel slik at tauingen gikk greit tilbake til klubbhuset, der vi inntok kaffe og skive.

Klar for mer padling? JA!


Vi fortsatte rundt Lindøy og Vassøy gikk mellom sundet Sandøy og Langøy før vi krysset over til Hundvåg. Vi holdt langs Hundvåg med relativt sjø fra siden, og når vi rundet Ulsnes fikk vi god driv på surf/medsjøpadling ned til Klubbhuset, totalt ca 23 km.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar