søndag 16. januar 2011

Ramsalt start på ny padlesesong

Etter en kort pause på noen uker var det endelig klart for sesongåpning. Værmeldingen sa: Rogaland: Sørvest liten kuling 12 m/s fra Sør- Sørvest utsatte steder og på kysten. Regn, snø over 800-1000 m. Lokalt mye nedbør. Skiftende skydekke, enkelte regnbyger. 8 grader i luften og rundt 3 grader i sjøen. Værmeldingen og det friske været hadde skremt noen padlere vekk fra Søndagsturen.

Vinden var nok noe kraftigere enn 12 sekm i dag, og med klassisk motvindspadling, reddningsøvelser og flere ruller ble det en ramsalt start på padleåret 2011. Turen gikk rundt Hundvåg med noen avstikkere på veien. Totalt 13 kilometer.


Mye saltvann i nese og ører var en herlig forfriskende start på ny padlesesong - lover bra!

2 kommentarer:

  1. Har du lagd grønlandsåra på hylla, Kjell?

    SvarSlett
  2. God kveld Odin.
    På ingen måte - grønnlandsåren kommer nok til å være jevnlig i bruk fremover. Jeg liker den godt. Nå var det en stund siden wingåren, med unntak av en tur rett før nyttår, har vært i bruk. Iom at det var endel vind og bølger i går så ville jeg kose meg med Eliten, Wing og herlig medsjøpadling. Nå ble det riktignok mest motvindspadling, men det er kjekt det og. Dessuten vil jeg at rullen skal sitte litt bedre med wingåre, så jeg fikk øvd litt på det også.

    SvarSlett