lørdag 7. februar 2015

Kona Jake the Snake 2015

Har i lengre tid tenkt at kajakkpadling er noe ensidig da en ikke får trent føtter og benmusklatur i særlig grad. Har derfor anskaffet meg en sykkel som jeg både kan trene med og sykle tur, både på asfalt og offroad på stier av grus og jord. En meget allsidig sykkel med andre ord.
Dessuten skulle det ikke være en sykkel som bekreftet 50 års krisen dvs den skulle ikke koste mye. Valget falt da på den rimelige Kona Jake the Snake 2015 som var på salg på sykkelbutikken.no i Bergen. Nok en kvalitetsbutikk i Bergen.

Har nå vært på flere turer og sykkelen passer perfekt og er utrolig morsom å kjøre. I dag fikk jeg tatt en tur i Sørmarkå på stiene der og litt inn i skogen.


Sykkelene er ikke veldig bra specet, men har gjennomgående gode komponenter. Shimano 105 som tilsvarer LX fungerer supert til mitt bruk.
Rammen er veldig lett i aliminum med gaffel i karbon, men er en villig å legge mer penger på bordet er jo en karbonramme enda lettere som på feks Super Jake. For mitt bruk er aluramme helt ok. Kona har også sykler med gode stålrammer som feks på Kona Rove.

En liten uhøytidelig filmsnutt av meg og guttene:
Her er link til en ordentlig test av Kona Jake the Snake 2013 av en kompetent syklist og ikke av en padler:-):
http://road.cc/content/review/77859-kona-jake-snake-2013

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar