torsdag 26. mars 2015

Arctic Sea Kayak Race 2015


Verdens vakreste padlefestival arrangeres 19.7-25.7.2015 i Vesterålen. I år er det faktisk 25 års jubileum.

Padlefestivalen er for alle padlere og personer som ønsker en "flying start" innen padling. Hvert år kommer et hundretalls padleentusiaster fra hele verden til et av verdens beste områder for havpadling.
Jeg har deltatt flere ganger og det er absolutt ett årlig padlehøydepunkt.

ASKR tilrettelegger for alle, og arrangerer konkurranse/race, turpadletreff, padlekurs for nybegynnere og familiefolk – i en og samme uke.
 
Som sedvanlig vil Fiskeværet Skipnes også i år være base for ASKR.
 
Camp: – Utvidet grunnkurs i havpadling for nybegynnere. Passer også for de som har padlet litt, men ønsker å lære mer om sikkerhet, padleteknikk og turplanlegging. Gjennomføring kvalifiserer til Norges Padleforbunds «Vått kort» Grunnkurs hav.
Ramble: Turpadling. Delt opp i Kort (ca 90 km) og Lang (Ca 120 km) i løpet av fem dager (inkl. en hviledag). Sikkerheten er godt ivaretatt, med egen følgebåt og gruppeledere med radiokommunikasjon.
Nytt for året er Halv-Maraton (Ca 21 km.). Løypa går både i åpent hav og i skjærgården. For å delta på Halv-Marathon er det ikke en forutsetning at du har deltatt hele uken. Vanligvis har det vært en vanlig Marathondistanse.
 
Litt skøy på brygga i 2012:
Påmelding skjer via: www.askr.no
 
Registering på Kråkberget – ved Fjordcamp søndag 19. juli.
 
Benytt anledningen i år til å få fantastiske naturopplevelser i kajakken og omgås meget hyggelige mennesker!
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar