tirsdag 9. januar 2018

Juletrefest i kajakklubben

2018 kommer til å bli ett godt padleår og kajakklubben fyller 50 år! Allerede er året padlet godt inn med søndagspadling på mandag 1 januar. Sannsynligvis den siste klassiske turen fra klubben kajakklager i Sandvigå rundt Usken før vi flytter kajakklageret til Lundsvågen. Turen gikk i friskt og godt vestlandsvær.
Totalt rett over 20 kilometer som ble veldig lang med ett veldig dårlig sete i Romanyen som jeg måtte redde en annen padler i fra pga krampe og dovning i benene.

Jeg startet turen med en Valley Etain som heller ikke var noen drøm, men brukbar. Har nå definitivt bestemt meg for å få VKV Eliten tilbake i klubbhuset - livet er for kort til å padle lite egnede turkajakker.
Første uken i januar gikk historiens første juletrefest av stabelen med nesten 50 medlemmer i alle aldre i klubbhuset. Nissegrøt, leker, ivrig sang og gange rundt juletreet.  Padlenisse som kom padlende helt fra Grønland, forskriftsmessig med lys på kajakken, basar med fine premier som padlekart og padlehansker i ull, og mye hyggelig samvære.En virkelig flott inngang til det nye padleåret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar