fredag 29. desember 2017

Kvitsøysamlingen 2017

Da avslutter jeg padleåret 2017 med høydepunkt 2017 i Stavanger Kajakklubb for mitt vedkommende. Selvsagt er ferdigstillelse av klubbhuset en milepæl, men det åpnes offisielt i 2018 så det kan jeg spare til neste år.

Årets høydepunkt var uten tvil klubbsamlingen på Kvitsøy lørdag 8 og søndag 9 september.

Vi arrangerte rulleworksop, redningsworkshop, oppfriskningskurs (grunnkurs hav), aktivitetslederkurs hav som jeg ledet, og flere kort og langturer på kvitsøy m.m. For anledningen hadde vi leid Kvitsøy Maritime Senter, og hadde det som base og samlingssted for mat og sosial happening bla toradermusikk, kahytt og dans.

Store deler av turleder- og instruktørkorpset var satt i sving - og de gjorde en formidabel innsats, i tillegg til arrangementkomiteen. Varaordfører i Kvitsøy kommune, Gro Andrews Steine (Ap/Tverrpolitisk liste) holdt en flott velkomsthilsen på vegne av Kvitsøy kommune

De fleste tok ferje over men noen padlet også frem og tilbake de ca 11 km i åpent hav til og fra Tungenes.Totalt deltok ca 60 personer i aldersspennet 3-75 år på ulike arrangementer, og neste år blir suksessen gjentatt - så sett av helgen 8-9 september 2018 - delta på Kvitsøysamlingen 2018, og få med ett padlehøydepunkt i padleåret.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar