søndag 21. november 2010

Usken rundt og Sørmarka arena

Ser av novemberturen på padleforumet.com at vinterværet brer om seg i resten av landet. I Stavanger er det fortsatt 8,3grader i sjøen, og i dag ca 3 grader i luften, overskyet og vindstille. Flott vær for padletur og sjøen begynner nå å bli klarerer slik at en ser sjøbunn på nye plasser.
Selv om vinteren ikke er her enda fikk jeg gått ca 10 km på skøyter på Sørmarka arena som har supre forhold for skøytegåing. Det var første gangen jeg besøkte anlegget etter at det åpnet for noen måneder siden.

I og med at anlegget ligger 10 rolig minutters spasertur fra oss så blir det nok jevnlige besøk utover. Guttene har allerede vært der flere ganger. Skøyteanlegget som inneholder konkurransebane, treningsbane, ishockybane og pinvinbane for de minste, samt curling og en stor innendørs klatrevegg som en kan ta brattkort på. Ingrid Paul som er en av de fremste trenere i verden beskriver anlegget slik det fremstår nå som verdens beste treningsanlegg, med perfekt temperatur og isforhold. Ja, dette er noe annet enn 10+, vind og regn, med huller i isen som kunne legge deg langflat på millisekunder slik det gamle utendørsanlegget bød på, men det hadde jo også sin sjarm.

Vi feiret 11 årsdagen til eldstemann på lørdag, og hadde hele klassen der på skøyter og pizza. Selv om mange var ustøe i oppstarten ble de kjapt bedre og det så ut som de koste seg verre. Mange gikk på skøyter fra 12 til ca kl 16, kun avbrudt av blåbærsaft, pizza og snickerskake.

Minstemann på 9 hadde også en fin helg da han på fredagen hadde sin andre 45 minutter med bassengtreningen til kajakklubben, og han rullet helt alene 4 ganger og hoppet fra 1 meteren med kajakken.

1 kommentar:

  1. Ja, det klare vannet er absolutt en av de store fordelene med padling på denne tiden av året og en god tid framover. :) Fine greier, det er jo så fint under vannet også!

    SvarSlett