torsdag 26. august 2010

Grill til kajakkbruk - "game over" for engangsgrill?


Selv om grillsesongen nå er på hell for noen, vil jeg oppsummere litt erfaringer med min nyervervede flatpakkede grill, som kanskje kan være årest julepresang for kajakkpadlere som har "alt"?

Grillen kommer flatpakket - da mener jeg virklig flatpakket og bør kunne passe i enhver havkajakk. Grillen kommer i ett flott bærenett som er praktisk å bære/oppbevare grillen i slik at den ikke griser til i kajakken. Settes opp med en håndgrep, og står stødig og godt.

Grillen "lades" med en pakke høykvalitetsgrillkull som tennes med en fyrstikk. Det luktet utrolig godt fra grillkullet også før godsakene legges på:). Griller betydelig bedre enn engangsgrill og kan brukes til annet enn pølser. Grillen er den eneste hvor man kan justere høyden på rista og fikk bedre grillresultat enn Weber! Se test.

Grillen er et resultat av en oppfordring fra Miljøverndepartementet
om å lage en grill som kunne være en erstatning for engangsgrillen. Resultatet ble Flatpack, en grill laget i rustfritt stål som kan brukes om igjen. Grillen er laget av rustfritt stål slik at den kan kjøles ned og vaskes i sjøen. Den kan også stå ute i regnet og likevel brukes igjen, når du måtte ønske. Og passer derfor supert til kajakkbruk.

Vi hadde denne grillen med på lat søndagstur med grill og bad, samt Lysefjordturen, og den ble meget populær. Vi har sikkert allerede unngått å bruke en 10 engangsgriller!

Distribueres av Botun AS og kan kjøpes her.

I VKV Eliten fikk jeg på forrige padletur til Lysefjorden enkelt plass til grill + 2 poser grillkull+ en stor pressening - meget fornøyd med det. Grillen kan sees nederst til høyre på bilde.

Grillen anbefales på det varmeste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar