søndag 5. februar 2012

Snøstorm på fjorden.......


Sørøst liten kuling 12 m/s utsatte steder, på kysten sterk kuling 20. Litt snø av og til, fra sent i kveld sludd på kysten.
Tett snøvær, noen minus og kraftig vind. Hva er mer rett enn å være i kajakken da?


Hadde en morsom seanse på fjorden, med fin surf og den ukentlige neseskyll med saltvann:))

4 kommentarer:

 1. Ser kaldt ut.. Ser at du brukar hanskar. Eg frys ofte meir med, enn utan hanskar. Føretrekk muffar. Kva med deg?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var kjempevarm. Nesten litt for mye. Jeg bruker en tykk fleecedrakt under tørrdrakten. På hendene bruker jeg Ursuits neoprenhansker - de er nok de beste padlehanskene jeg har prøvd. jeg missliker normalt hansker, men disse er varme og gode og en har skikkelig grep på åreskaftet.Normalt bruker jeg hansker for å unngå å bli rispet på hendene av rur dersom en velter på skjær ol. Når jeg padler tur foretrekker jeg muffer - har noen snapdragons i neopren som er bra på kalde dager. Fryser normalt ikke på hendene så jeg padler mye uten hansker og muffer. Men i dag var det mye vind og noen minus så det var kjempekaldt- da var hanskene bra.Tror nok at jeg hadde foretrukket muffer dersom jeg skulle vært på en lengre tur enn det jeg hadde idag.

   Slett
 2. Akkurat ja. Med slik temperatur og vind, er det nok lurt med hanskar. Prøvde hanskar sist eg var ute, men droppa dei då eg fann ut at det var betre utan. Blir nok annleis med vind ja.
  Elles har eg same erfaring som deg med varmen i kroppen. Blir ofte meir enn varmt nok, så lenge ein er aktiv. Må sjekke ut dei Ursuit- hanskane..

  Har du noko styring på kor tid det vert teke bilete med gopro? Ein slags fjernkontroll? Eller er det tidsstyrt?

  SvarSlett
 3. Det er visstnok kommet en fjernkontroll til hd2, men jeg starter kameraet når jeg går i kajakken. Mitt holder kanskje en time med sammenhengende opptak. Når det er varmere i været blir det lengre, kanskje noen timer. Har kameraet på videomodus til jeg skrur det av. Er fortsatt i "trial and error" modus. Har desverre mistet endel kjekke opptak;-)

  SvarSlett